Parkkiperhoset

Palkintona hyvä mieli!

Tarjoamme yrityksellenne mahdollisuutta piristää kaupunkikuvaa suursuosion saaneella Parkkiperhosella®. Autoilijoita pysäköintisakoilta pelastavat Parkkiperhoset ovat saaneet valtakunnallista julkisuutta päivälehdistä Kymmenen uutisiin, joten ne tarjoavat positiivisen mainoskanavan myös teidän brändillenne.

Nuoret ja sporttiset Parkkiperhoset liikkuvat värikkäissä, yhteistyökumppaneiden asuissa kaupunkien ydinkeskustassa ja hakevat autoilijalle uuden pysäköintilipukkeen vanhentuneen tilalle. Tämä liikkuva kesäinen pelastuspartio tuo yrityksellenne mielenkiintoista goodwill-arvoa ja näkyvyyttä kesäisessä kaupungissa.

Ja perhosen työ on hauskaa...

ParkkiPerhoset ilahduttavat autoilijoita Joensuussa, Savonlinnassa, Mikkelissä, Jyväskylässä ja Kuopiossa

ParkkiPerhoset ovat Patentti-ja rekisterihallituksen suojaama nimi ja tuotemerkki. Synergis Finland Oy omistaa kaikki tuotteeseen liittyvät ja sitä koskevat julkaisu,-kustannus ja muut immateriaalioikeudet,jonka käyttö Synergis Oy:n oikeutta loukkaavaan kilpailevaan toimintaan tai sellaisen valmisteluun on kielletty. Käyttö suoraan tai välillisesti edellyttää Synergis Oy:n etukäteen antaman kirjallisen suostumuksen.