Palvelut

Positiivista ilmettä yhteistyöyritykselle

Yhteistyöyrityksen oma Parkkiperhonen vaatetetaan yrityksen oman ilmeen mukaisesti. Noudatamme yhtenäistä asuvalintaa siten, että kullakin perhosella on lyhythihainen paita, shortsit ja lippis.  Jos osallistutte usean yhteistyökumppanin kanssa yhteiseen Parkkiperhoseen, vaatetuksen väriin valitsee toiminnan järjestäjä, mutta kumppanina saatte logonne määriteltyyn paikkaan.

Perhoset jättävät pelastetun auton tuulilasiin yhteistyöyrityksen logolla varustetun viestin, johon uusi pysäköintilappu on kiinnitetty. Viestin teksti on tyypillisesti:

Yritys Oy ja Parkkiperhoset ovat lisänneet pysäköintiaikaanne, koska havaitsimme pysäköintiaikanne päättyneen. Oikein kaunista kesäpäivää ja iloisia hetkiä kanssamme!
T: Yritys Oy


Mainostajana voitte määritellä tekstin myös itse. Usein viestiin liittyy myös yrityksen tarjouskuponki tai kampanjauutinen. Muuta mainosmateriaalia Parkkiperhoset eivät käytännön syistä voi jakaa.

Parkkiperhoset pelastavat autoilijoita aamuyhdeksästä iltaan saakka eli silloin, kun ihmisiä on paljon liikkeellä. Sateella perhoset jäävät kotiin. Parkkiperhoset toimivat kesäkuun alusta koulujen alkuun saakka.

Katso malli tuulilasilipukkeesta

Lataa tästä yhteistyötarjous (PDF)
Lataa tästä yhteistyötarjous (WORD)

Lataa tästä ilmoituslomake (PDF)
Lataa tästä ilmoituslomake (WORD)