Parkkiperhoset®
Keskustan autoilijoiden
pelastus!

Parkkiperhonen pelastaa autoilijan pysäköintivirhemaksulta maksamalla aikansa ylittäneelle hieman lisää pysäköintiaikaa.

Yrityksesi väreissä liikkuva Parkkiperhonen jättää autoilijalle iloisen tunne-elämyksen lisäksi yrityksesi tervehdyksen auton tuulilasiin. Parkkiperhonen viestii myös yrityksesi markkinoinin kätevästi eteenpäin autoilijoille. Parkkiperhosen työtehtäviin kuuluu kertoa kummiyriyksestään kaduilla ja keskustan vilinässä..

ParkkiPerhoset ilahduttavat autoilijoita  Joensuussa, Lahdessa,Savonlinnassa, Mikkelissä ja Kuopiossa .

ParkkiPerhoset ovat Patentti-ja rekisterihallituksen suojaama nimi ja tuotemerkki. Synergis Oy omistaa kaikki tuotteeseen liittyvät ja sitä koskevat julkaisu,-kustannus ja muut immateriaalioikeudet,jonka käyttö Synergis Oy:n oikeutta loukkaavaan kilpailevaan toimintaan tai sellaisen valmisteluun on kielletty. Käyttö suoraan tai välillisesti edellyttää Synergis Oy:n etukäteen antaman kirjallisen suostumuksen.

Kuuntele tästä, mitä mieltä Radio SuomiPOPin Jaajo ja Petra ovat Parkkiperhosten kesätyöstä.

Palkintona hyvä mieli!

frontpage_lift_image_1

Yrityksesi Parkkiperhonen vie viestisi tehokkaasti perille. Pelastamalla asiakkaasi pysäköintivirhemaksulta tuotat hyvän mielen ja tämän ansiosta yrityksesi jää mieleen positiivisesti.

Parkkiperhosen välittämä tervehdyksesi luetaan varmasti ja usein säästetään pitkäksi aikaa. Iloinen, yllättävä kohtaaminen on erinomainen tapa luoda pysyvä muistijälki yrityksestäsi.

Yrityksen tervehdys

frontpage_lift_image_2

Parkkiperhoset ovat reippaita ja hymyileviä nuoria, jotka liikkuvat potkulaudoilla keskustan vilinässä auttaen ja opastaen kaupunkilaisia.

Parkkiperhonen on elävä ja aurinkoinen mainospaikka pirteään kesäkampanjaan. Oman Parkkiperhosen avulla keräät monia mukavia asiakaskontakteja!

Katso malli tuulilasilipukkeesta

Anna palautetta

frontpage_lift_image_3

Jätä palautetta yhteydenottolomakkeen kautta

Perhosyrittäjäksi?

Haemme franchising-yrittäjiä edustamaan omatoimisesti avattavan kaupungin ParkkiPerhos-toimintaa. 

Lue lisää täältä 

ParkkiPerhoset ilahduttavat autoilijoita kaupungissasi....

Tietosuojaseloste